Caldea obre l'accés als nens de 3 anys en el nou espai Likids

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Des d'aquesta setmana, els infants de 3 i 8 anys ja poden gaudir de Likids, un spa exclusiu a Caldea. Es tracta d'una zona adaptada de 400 metres quadrats amb vistes a la llacuna central.

Caldea obre les portes als més petits de casa. Fins ara només hi podien accedir els infants a partir de 5 anys. Amb el nou espai Likids, s'amplia l'edat d'accés des dels 3 i 4 anys a un spa exclusiu que permet als menuts tenir la seva primera experiència de benestar mentre gaudeixen dels beneficis de les aigües termals.

El director General de Caldea, Miguel Pedregal ha explicat que ''pensem que els nens, una de les coses que més els agrada és jugar a fer les mateixes coses que els adults i per això hem volgut proporcionar els mateixos mitjans: un autèntic spa per a ells''. La cònsol major d'Escaldes- Engordany, Trini Marin, ha afegit que ''també sabem que això és una activitat de relax per als pares", que "tindran la confiança de deixar els seus fills en aquesta activitat''. A més, a Likids gaudiran d'activitats complementàries com ara manicures i pedicures o mascaretes facials.

Amb el nou espai Likids, les families tenen un doble benefici. Per una banda, els més petits disposen d'un spa exclusiu per a ells, acompanyats en tot moment per un monitor i tècnic en Wellness. D'aquesta manera, els més grans poden gaudir de les instal·lacions de Caldea, amb tranquil·litat.

El centre espera rebre el proper any uns 25.000 infants.

Informa: Ariadna Comas Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.