Camino Bus és a partir d'avui l'únic operador del servei de bus amb la Seu d'Urgell mentre no es resolgui l'altra concessió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Des d'aquest dimarts Camino Bus és l'únic operador del servei de bus amb la Seu d'Urgell, a l'espera que el Govern adjudiqui la línia a una segona companyia, que serà Cooperativa Interurbana, AndbusHife.

Això passa després que dilluns 31 de juliol acabés la cessió provisional a l'altra operadora, Hife. Cal recordar que el Govern va optar per aquesta companyia quan Montmantell va fer fallida.

De moment es mantindrà el servei amb un sol operador, a l'espera que el Govern decideixi si amplia la freqüència, que actualment és cada hora, i passi a ser cada trenta minuts. De fet, aquest va ser un dels requisits que es va exposar a les empreses que es van interessar per cobrir la vacant.

De les cinc companyies que s'havien mostrat interessades a aconseguir el servei, dues han desistit per diversos motius i en queden tres: Cooperativa Interurbana, Andbus i Hife. Des de l'associació del sector es va demanar accelerar el procés d'adjudicació, sobretot, per poder planificar amb antelacióHife es va fer càrrec provisionalment d'aquest servei al mes de maig.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.