Camp qualifica d'espectacular i difícil de repetir l'increment del 19% de turistes a l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Augment espectacular del nombre de turistes aquest estiu. Andorra Turisme xifra les dades en un 19% superiors a l'anterior, amb una pujada sobretot en els turistes francesos. Un increment que també s'ha notat a les empreses de serveis. L'augment també podria repetir-se a la temporada d'hivern.

Entre els mesos de juny i setembre han visitat Andorra un 19% més de turistes, és a dir, persones que vénen al país i que hi passen, com a mínim, una nit. Es tracta d'una augment molt significatiu, d'unes 150.000 persones, molt per sobre de les previsions que s'havien fet i que des del ministeri es consideren històriques i difícils de repetir. Les principals empreses de serveis també han notat una pujada del 21% de les visites.

Bona part del turisme que ha vingut aquest estiu ho ha fet atret per l'oferta esportiva, amb cites tan importants com la Vuelta a Espanya, el Mundial de BTT o l'Ultratrail. Una oferta que es vol mantenir el proper estiu, però que es vol complementar amb més oferta cultural. Això sí, el Cirque du Soleil tornarà a venir si no passa res i l'acord es podria tancar les properes setmanes. Per aquesta temporada d'hivern que començarà en breu, les previsions apunten que també serà millor que l'any passat.

Andorra Turisme ha destinat més de 2 milions d'euros a la campanya d'estiu, sobretot per col·locar publicitat a diferents mitjans de comunicació i per contactar amb els majoristes. És la primera vegada que les visites durant aquesta temporada al web www.visitandorra.com superen les que es van rebre a l'hivern.

Informa: Judit Pedrós/Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.