La cançó de l'estiu és andorrana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un grup andorrà ha tret el tema més corejat de l'estiu. Es diuen Isolda, són un duet d'estudiants de producció musical que mentre busquen un mànager omplen les plataformes amb les seves propostes. L'última, un disc que porta per títol  'Típico álbum de verano'.

El Berni i el Serni van començar fa dos anys fent la seva pròpia música de manera casolana amb l'àlbum 'Techno Barato'. Ara tornen a publicar i ho fan en ple estiu amb 'Típico àlbum de verano' amb temes tan cantables i ballables com El de la trompeta.

"Som dos nois que fan la seva música des de  la seva habitació de manera humil i casolana sense por que enmig d'una cançó surti una gavina, és un tret d'identitat."

Berni Torra, membre d'Isolda

I aquest estil quotidià els porta a ensenyar la seva música tal com la fan, a casa, on fins i tot han muntat una cabina de veus amb edredons, mànecs d'escombra i escuma.

El seu futur el veuen en la música experimental que en aquest treball, que conté set temes, hi deixen una empremta en dues de les cançons.

"Tatiana és la cançó que més s'assembla al que més ens agrada o una havanera que és experimental amb distorsions que és el que ens agrada i seguirem fent els pròxims projectes."

Serni Casamajor, membre d'Isolda

Encara els queda un any de carrera,  per això aquest treball que ara treuen els serveix per testar el poder de descoberta de les xarxes i qui sap si trobar un mànager o un bon productor.

"Aquest cas seria l'ideal però encara que no passés en aquest projecte seguiríem treballant i és amb el que ho passem bé cada dia."

Serni Casamajor, membre d'Isolda 

I és que tenen clar és que han vingut per quedar-se i fent tribut allà on va començar tot.

 "A mi no em desagradaria gravar a la meva habitació és superpràctic, però on ens porti la música."

Berni Torra, membre d'Isolda

Han guanyat una juguesca amb un professor que els va prometre algun bolo si treien més d'un notable. De moment gaudeixen de la seva estrena.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Javi Martín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.