Candidatures a contrarellotge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les forces polítiques treballen, en alguns casos contrarellotge, per elaborar i tancar els candidats i les llistes. A banda de la situació que ja hem exposat d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, només està clar el panorama a Canillo, on tan sols hi concorrerà una candidatura.

Aquesta tarda a la Massana els membres de DA continuaven treballant en la confecció d´una llista per plantar cara al tàndem de Ciutadans compromesos format per David Baró i Raül Ferré que aspira a revalidar el triomf d´ara fa quatre anys. Els Demòcrates es continuen plantejant el nom de l´exministre de Cultura Albert Esteve. Sofia Garrallà i Olga Gelabert estan entre les persones encarregades d´elaborar la candidatura taronja en aquesta parròquia. 

A Ordino, Acció Comunal i DA es presenten amb Josep Àngel Mortés i Gemma Riba. Davant tindran l´oposició d´una llista en què treballen Convergents d´Ordino i Liberals, amb Sandra Tudó com un dels noms més probables per encapçalar-la. SDP s´ha desmarcat d´aquesta plataforma, a última hora, per discrepàncies amb els Liberals. Amb Esteve López també descartat, amb tota probabilitat el PS no concorrerà a la parròquia. 

Encamp podria tenir quatre llistes. El fins ara cònsol menor, Jordi Torres, i Esther París encapçalaran l´opció Demòcrata d´Units per al Progrés, mentre que Joan Sans i Pere Marsenyach es perfilen com a caps de cartell del PS amb l'exconsellera comunal Elisabet Pirot de tres. Liberals d´Andorra comptarà amb Jordi Troguet i Maribel Lafoz. SDP treballa per presentar llista.

A Escaldes-Engordany DA repetirà candidats: Trini Marín i Marc Calvet. Cèlia Vendrell serà la cap de llista del PS, i tot i que encara està per decidir, podria repetir-se el tàndem amb Aleix Mañosas. Pel que fa als Liberals, es presentaran amb Marc Magallón de cap de llista, acompanyat d´Higini Martínez. Josep Pubill, president del partit liberal a Escaldes i Eduard López Mirmi, han abandonat el comitè parroquial perquè consideren que s´ha menystingut la comissió electoral. López Mirmi, a més, creu que se li ha faltat el respecte i estudia si segueix al partit liberal.

Canillo comptarà amb una única candidatura, la Demòcrata, encapçalada per Josep Mandicó, després que la plataforma impulsada per Ricard Riba i Sergi Ricart no hagi trobat prou suport.


Informa: Gemma Rial / Xavi Palma Locució: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.