Canillo acull la Fira del bestiar i l'artesania amb la necessitat d'adaptar-se als nous temps

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo ha acollit una vegada més la Fira del bestiar i artesania. La proposta ha barrejat les activitats més tradicionals amb l'última jornada de l'oferta de restauració Tasta Fira i del Palau de Gel.
Des de les nou del matí s'ha aplegat el bestiar al pàrquing dels Arenys. Enguany participen unes 20 cases que han exposat uns cent caps de bestiar aproximadament. La fira té un origen comercial però s'ha acabat convertint en un esdeveniment lúdic molt apte per als més menuts i que vol servir per atreure turistes. És una mostra més que el món tradicional dels ramaders està perdent el seu sentit més tradicional i intenta adaptar-se als nous temps.També hi ha hagut una trentena de parades d'artesania i 14 d'oficis antics com els basters.Coincidint amb aquesta fira hi ha hagut una jornada de portes obertes al Palau de Gel. Un dels plats forts ha estat l'actuació d'un grop de fòlklore basc que ha amenitzat l'esdeveniment.Informa: Pere MolinéImatges: Jordi Domingo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.