Canillo aprova l'adjudicació de la recollida de deixalles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de Canillo ha aprovat, aquest cap de setmana, adjudicar conjuntament amb la Massana i Ordino a una mateixa empresa el servei de recollida de deixalles. Aquesta fórmula pretén estalviar diners amb aquest servei. En el futur, en aquesta adjudicació conjunta s'hi afegiran Encamp i Escaldes-Engordany.
Seguint amb la tònica d'unificar serveis i fer adjudicacions coordinades, al darrer consell de comú, Canillo ha aprovat encarregar la recollida de deixalles a l'empresa Pirinenca de Serveis conjuntament amb els comuns d'Ordino i la Massana. Ha estat després d'un concurs públic que permeterà organitzar dos circuits de recollida de brossa, un per la vall del nord, i l'altra, per la d'orient.L'adjudicació és per dos anys, coincidint amb el fet que, passat aquest termini, tant Encamp com Escaldes-Engordany han de renovar la concessió. Llavors, aquestes dues parròquies s'uniran al proper concurs públic conjunt de Canillo, Ordino i la Massana.Informa: Agustí Mas
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.