Canillo celebra la tradicional Vianda

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest diumenge ha tingut lloc la Vianda a Canillo, on s'han repartit unes vuit-centes racions, a més d'unes 50 racions més per a celíacs.

Durant tot el mati, els cuiners han estat preparant les grans quantitats de menjar per abastir totes les racions previstes. A poc a poc, la gent feia cua per agafar el seu bitllet. Alguns són canillencs que acudeixen sempre a la cita, d'altres eren estrangers que volien descobrir aquest plat típic d'Andorra.

"La Vianda està bé perquè les tradicions s'han de mantenir, i és molt maco."

Assistent

"M'agrada viatjar i provar coses noves, i em sembla l'oportunitat perfecta per tastar alguna cosa típica d'Andorra."

Assistent

La vianda, igual que l'escudella, és un plat que acostuma a menjar-se només per Sant Antoni. Per això, de cara a l'any vinent, el comú de Canillo vol ampliar els dies en què es celebri aquesta tradició.

"La vianda és un plat típic de Canillo que s'ha de posar en valor, i l'any que ve estem plantejant-nos justament fer unes jornades de la Vianda de Canillo durant més d'un dia perquè turistes i residents la puguin degustar."

Jordi Alcobé, cònsol major de Canillo

Dilluns serà l'última oportunitat per menjar l'escudella, amb l'escudella de Sant Sebastià a Sant Julià de Lòria.

Informa: Liam Pallarès

Imatges: Javier Martín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.