Canillo i Grandvalira-Ensisa publiquen un llibre amb les bones accions mediambientals de Soldeu-El Tarter

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo i Grandvalira-Ensisa celebren vint anys de cura del medi ambient amb la publicació d'un llibre que recull totes les accions que s'han dut i que encara es duen a terme en aquest àmbit. Mesures que Ensisa va ser la primera estació a aplicar al Pirineu i que li han atorgat premis i quatre certificacions de qualitat ISO.

Ja fa vint anys que Grandvalira-Ensisa va decidir fer una aposta important pel medi ambient i la sostenibilitat. I no només en aspectes tècnics, si no com a filosofia transversal que impregna tota l'activitat i tots els treballadors de l'empresa. Una feina que ara recull el llibre "Soldeu el Tarter, 20 anys compromesos amb el medi ambient" i que li ha valgut a l'estació quatre certificats de qualitat ISO. Un reconeixement a la tasca pionera al Pirineu del domini, com ha celebrat el director general, Conrad Blanch, qui ha recordat que els serveis també respecten el medi ambient, no només els departaments tècnics.

El Director de qualitat i medi ambient de Grandvalira-Ensisa, Antoni Naudi, ha insistit que ara els segells de qualitat mediambiental són, fins i tot, motiu de tria per als turistes a l'hora d'escollir destí.

Sembrats respectuosos amb el medi ambient, protecció d'espècies com el gall de bosc o el trencalòs, estalvi en la gestió de residus, de l'aigua i l'energia són algunes de les accions que ja fa 20 anys que es duen a terme a Soldeu El Tarter. Sense anar més lluny, coincidint amb la presentació del llibre, una quarantena d'alumnes de les escoles d'esquí han participat en la neteja de l'estació. Una activitat destinada a conscienciar els més joves perquè tinguin cura de l'entorn natural.

Informa: Jordi Cama Imatges: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.