Canillo intervindrà un mur que cedeix per moviment natural 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'equip comunal de Canillo està fent una ronda de reunions de veïns als pobles per copsar demandes. Al Forn s'arreglarà un mur de la carretera i es canalitzarà l'aigua que la fa malbé. 

Els veïns s'han reunit amb l'equip de Jordi Alcobé al com del Forn. Allà han pogut intercanviar demandes i solucions com la treta de neu i la sal a l'hivern, un tema recurrent. Pel que fa al mur que s'ha d'arreglar, el cònsol ha dit que es pressupostaran cent cinquanta mil euros per al conjunt de treballs al mur i el drenatge d'aigua subterrània que es troba a la part alta de la carretera i que podria afectar un habitatge. 

"El moviment del Forn és molt actiu a les vessants laterals i aquí som a la part més oest. Es pressupostarà la reparació de mur i es canalitzarà l'aigua subterrània cap al dipòsit de l'aigua potable per eliminar les bosses d'aigua que malmeten el terreny."

Jordi Alcobé, cònsol major de Canillo

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.