Canillo treballa en una ruta de 'geocaching' a petició dels infants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La vall d'Incles ben aviat comptarà amb una ruta dels misteris a través del 'geocaching' o geocerca. Una proposta que s'ha treballat en el consell dels infants i que permetrà conèixer un total de quatre llegendes de l'Àlvar Valls i la Roser Carol.

La llegenda del tresor de la font del Manegó serà una de les quatre històries que es podran descobrir a través d'una ruta dels misteris. Un projecte pedagògic que estan dissenyant conjuntament el comú de Canillo i els infants de la parròquia.

Ara els escolars tenen feina a fer perquè en la reunió de la comissió de seguiment del consell d'infants se'ls han posat deures: treballar les llegendes i elaborar les propostes de tresors que s'amagaran a la vall d'Incles.

La consellera de Social, Rosa Maria Mandicó, ha avançat que aquest projecte, a més, servirà com a atractiu comercial de la parròquia perquè l'oficina de turisme oferirà aquesta ruta familiar.

La trobada entre els representants dels infants i el comú també ha servit per repassar totes les propostes que es van fer en la sessió de l'any passat i per veure el seu estat d'execució. Serà en uns mesos quan es tornarà a repetir el consell dels infants amb la presentació d'aquests projectes i les noves peticions.

Informa: Ariadna Comas
Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.