El canvi en el reglament del taxi no convenç el sector

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La modificació del reglament del taxi no acaba de convèncer l´associació que reuneix els professionals del sector. L'entitat diu que no hi ha prou feina com per atorgar, a partir d´ara, targetes de transport provisionals en moments de molta demanda, com va anunciar ahir el Govern. A més, l´Associació de Taxistes reitera, un cop més, l'intrusisme.

La modificació del reglament permetrà atorgar targetes de transport provisionals en moments de molta demanda, com la temporada d´hivern o durant esdeveniments puntuals de gran afluència. Una modificació que no acaba d´agradar al sector. El secretari de la junta de l'Associació de Taxistes, Marcio Pereira, lamenta com, fins i tot, en el millor moment de la temporada, hi ha poca feina, a causa de l´intrusisme. Diu que "tots els hotels tenen furgonetes, fins i tot els més pettis de tres estrelles" i, manté, "nosaltres no treballem". Segons Pereira, els taxistes tenen "15 dies de temporada, un mes com a molt" i no veuen necessari "que hi hagi aquestes targetes". Tot i això, l´entitat valora el fet de poder gestionar les targetes de transport provisional. 

A banda d´això, l´Associació de Taxistes es mostra satisfeta amb l´augment de l'antiguitat a l´hora d´inscriure un vehicle, de 3 a 4 anys, i el límit màxim des de la data de fabricació per mantenir un vehicle en servei, de 9 a 10 anys.

Informa: Anna Lladó

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.