Canvis al mobiliari urbà, senyalització, terrasses o l'arribada d'autobusos per millorar el Pas de la Casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Encamp vol acompanyar el pla d'embelliment que està duent a terme el Govern al Pas de la Casa abordant altres millores que han d'ajudar a fer més atractiva la població. Un dels primers projectes que es tirarà endavant serà el canvi de la senyalització i del mobiliari urbà i l'aprovació d'una nova normativa de terrasses. També es vol habilitar una petita estació d'autobusos a peu de pistes per afavorir l'arribada de turistes.

El comú d'Encamp considera prioritari el pla d'embelliment del Pas de la Casa. Es tracta d'un projecte ambiciós capitanejat pel Govern que ha d'anar acompanyat d'accions internes impulsades pel comú que milloraran aspectes com ara la senyalització, el mobiliari urbà o la retolació dels establiments. També es farà una nova ordinació de terrasses per unificar els criteris.

L'objectiu és homogeneïtzar aquests aspectes, segons ha explicat el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres. Es tracta d'accions que el comú vol executar en aquest mandat i que estan previstes en el marc pressupostari. Torres assegura que l'objectiu final és millorar la imatge de la localitat i afavorir que arribi un turisme de més qualitat.

"Cada any s'ha d'anar invertint", ha dit el cònsol, "cada vegada anirem aconseguint millorar la qualitat del Pas de la Casa" i que "la gent que vingui s'hi acabi quedant".

Torres assegura que hi ha una part de l'empresariat de Pas de la Casa que comença a invertir també en la millora dels seus establiments. Concretament ja s'han presentat demandes de llicències d'obra per rehabilitar alguns hotels.

Informa: Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.