Cap andorrà entre els tripulants del veler amb bandera andorrana interceptat amb 103 kg de cocaïna

La policia continua investigant el cas del veler que va ser trobat a Colòmbia amb 103 quilos de cocaïna a bord. El cos d'ordre està pendent de rebre informació sobre el vaixell i també sobre la tripulació per veure si tenen cap vinculació al país. Cap d'ells tindria nacionalitat andorrana.

Actualment hi ha 880 embarcacions amb bandera d'Andorra. Per disposar-ne només s'ha de ser andorrà o resident i els tràmits són similars al de la matriculació d'un vehicle.

Des del Club Nàutic s'ha informat que la majoria dels vaixells del país es troben a la costa catalana i les illes Balears. Des de l'entitat assenyalen que aquest és un cas estrany i podria semblar que el veler ha anat canviant de mans amb els anys. Asseguren que no saben de ningú que actualment estigui de travessa pel Carib.

Informa: Ana Alamán  Imatge: Fuerzas Estratégicas de la Fuerza Naval del Caribe

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.