Capesa preveu uns 300.000 euros en inversions enguany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'empresa subministradora d'aigua potable a Escaldes-Engordany preveu aquest any unes inversions d'uns 300.000 euros, una bona part per reformar l'estació de tractament. El cost de l'aigua pujarà un 4,5% l'any que ve per compensar la inflació.

Les inversions ambicioses de Capesa aquest 2023 són per estar a l'alçada del creixement urbanístic de la parròquia. Dels 300.000 euros previstos, una tercera part són per millorar el funcionament d'una estació de tractament d'aigua potable. El director general de Capesa, Eduard López Mirmi, ha explicat que és per "ampliar el sistema de filtració. Havíem previst un espai per posar un skip, que és un mòdul. N'hi ha 4 i n'hem de passar un cinquè perquè puguem treballar de forma molt elàstica i més tranquil·la".

La companyia també té clar que les torres que s'estan erigint al centre d'Escaldes suposen un desafiament. Així ho creu López. "Escaldes-Engordany gaudeix en aquests moments d'uns 15.400 habitants i podríem dir que el topall de l'estudi de càrrega concentrat en l'aigua, que no és l'únic evidentment, només és una part i estaríem a 25.000 habitants".

La factura de l'aigua s'apujarà d'un 4,5% l'any vinent. Així es va aprovar en la darrera assemblea de la societat per compensar la inflació. 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.