Carles Ensenyat, de visita a Armènia per estrènyer relacions

El síndic general, Carles Ensenyat, es troba durant aquest dilluns i dimarts de visita oficial a Armènia. En la trobada amb Alen Simonyan, president de l’Assemblea Nacional de la República d’Armènia, s'ha posat sobre la taula com millorar la cooperació bilateral en temes d’interès per als dos països, com ara el turisme.

En aquest sentit, també s’ha proposat iniciar una cooperació entre els dos parlaments, especialment, pel que fa a potenciar les comunicacions entre les comissions de Política Exterior.

Durant la seva estada al país armeni, el síndic general també s'ha reunit amb la Comissió de Relacions Exteriors del parlament armeni i s'han posat en comú les experiències en l’àmbit educatiu, econòmic i de l’esquí. En definitiva, ambdós països han remarcat les bones relacions existents.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.