Carmen Garcia serà la nova coordinadora del comitè parroquial d’Encamp

La número 6 a la llista nacional a les eleccions generals agafa el relleu a Marta Pujol, qui ara és primera secretària del PS.

Garcia és el segon nom confirmat, després de David Pérez a Escaldes-Engordany, que conforma la reactivació dels comitès locals a totes les parròquies. Aquest és l'objectiu que s’ha proposat la nova executiva i que, tal com ha afirmat la primera secretària del PS, Marta Pujol, “és una persona que coneix bé les necessitats de la parròquia d’Encamp i del Pas de la Casa i que promourà al màxim, amb l’equip que conforma el comitè local, les millors polítiques en benefici dels encampadans i encampadanes”.

Així doncs, Garcia se suma així a la resta de coordinadors parroquials del Partit Socialdemòcrata com Tomàs Riart, Sergi González, Àlex Alís i David Pérez.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.