El carrer de Sant Antoni s'enllaçarà amb l'Obac

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La carretera de l´Obac tindrà un nou carrer d´accés d'aquí a mig any. Es tracta del de Sant Antoni, d´Escaldes Engordany. L´enllaç es fa possible després que el comú i casa Molines hagin signat el conveni de cessió del terreny situat més amunt. Això permet allargar el carrer fins a la carretera de l´Obac. El comú, però, esperarà que s´iniciïn els treballs de la rotonda que el Govern té projectada a l´encreuament de l´edifici de la Policia.
La construcció d´un geriàtric als terrenys anomenats del Falgueró permetran l'allargament del carrer de Sant Antoni d´Escaldes-Engordany. Aquestes dues zones estan molt separades l´una de l´altra, però la Llei del sòl que marca que la propietat ha de cedir el 15% del terreny que vol desenvolupar permet que la cessió es pugui fer en un altre terreny si és d´interès del comú. I és el cas de l´espai de propietat de casa Molines més amunt del carrer de Sant Antoni. D´aquesta manera i segons han explicat des del comú, s´haurà de fer una reparcel·lació del terreny, que permetrà allargar el carrer de Sant Antoni fins a la carretera de l´Obac i donar, així, una nova sortida viària a l´avinguda Carlemany. Des del comú asseguren, però, que la voluntat és esperar que es desenvolupin els treballs de la rotonda que el Govern té projectada a la zona de l´edifici de la policia per entorpir el mínim possible el trànsit.Informa: Anna Pifarré Locució: Agustí Mas
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.