Els carrers de Sant Julià s'impregnen de teatre per a tots els públics   

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià s'impregna de teatre al carrer durant tot el cap de setmana amb l'arribada de la tercera edició del FesTac

Des de bon matí s'han dut a terme diverses funcions simultànies a diferents punts de la parròquia que s'allargaran fins ben entrada la nit. El comú fa una crida a la participació i a la col·laboració del teixit econòmic i social per enfortir i fer créixer el festival. 

Amb motxilles ben preparades a l'esquena pel que pugui passar, aquesta parella de pallassos han liderat una ruta turística pels carrers de Sant Julià de Lòria posant al centre la crítica social cap al turisme de masses a través de l'humor

"Ens agrada fer un humor molt absurd, molt des del cos, des de l'ofici. És un espectacle sense text."

David Beltrán, companyia Per Nassos 

"Des de l'humor és fàcil tocar temes molt seriosos i volíem buscar la reflexió col·lectiva."

Alba Domingo, companyia Per Nassos

Entre el públic hi havia alumnes de l'Institut del Teatre de Barcelona, que també estaran a l'altra banda i protagonitzaran un espectacle aquesta nit. 

"M'ha semblat molt interessant, és com una visita guiada però amb un to de comèdia molt maco."

Nil Ribas, Institut del Teatre de Barcelona

"La proposta que portem és "commedia dell'arte", bàsicament és un teatre amb màscares, cadascú té uns personatges molt definits que sempre fem els mateixos. Avui serà molt especial perquè serà l'última vegada que ho fem."

Àngela Coma, Institut del Teatre de Barcelona

I és que un dels objectius principals d'aquest festival és posar en valor la disciplina artística del teatre i no només amb companyies i artistes del país, sinó també de fora amb la voluntat de crear sinergies i teixit social també entre diverses generacions. Això sí, l'epicentre i l'escenari és sempre el carrer.

"Ens encantaria que el poble s'ho cregués, que el poble hi apostés, aquest any hem tingut la sort que molts restaurants s'hi han adherit."

Teresa Areny, consellera major i de Cultura de Sant Julià de Lòria 

Amb el desig que el festival es consolidi per molts anys més. 

Informa: Laura Cugat

Imatges: Javier Martín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.