Una cartellera plena d'intriga amb 'Vidas perfectas' i 'Respira'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les estrenes del cinema d'aquesta setmana arriben carregades d'intriga. Amb 'Vidas perfectas' s'aborda la paranoia i com l'instint maternal pot revolucionar la vida de dues amigues dels anys 60, mentre que 'Respira' explora un futur alternatiu on la falta d'oxigen fa el planeta inhabitable. La preestrena de la setmana és la segona part de la pel·lícula 'Del revés', que torna a la vida de Riley amb 13 anys acabats de fer i amb noves emocions a la vista.

"Vidas perfectas"

Dir. Benoît Delhomme

Anne Hathaway i Jessica Chastain s'ajunten a la gran pantalla per donar vida a dues amigues i veïnes dels anys 60 que tenen una vida pacífica. Un fet inesperat fa que aquesta perfecció i harmonia desapareguin de forma sobtada. 

'Vidas perfectas' és una pel·lícula de suspens psicològic on la culpa, el dubte i la paranoia s'apoderen de la vida de les dues amigues, mentre que el seu instint maternal fa aflorar la seva part més obscura i perillosa.

"Respira"

Dir. Stefon Bristol

També amb suspens, però en aquesta ocasió barrejat amb l'acció que caracteritza la carrera de la protagonista, Milla Jovovich, arriba als cinemes 'Respira'. La falta d'oxigen ha fet que la Terra sigui inhabitable i per sobreviure una mare i una filla es vegin obligades a confinar-se en un búnquer sota la superfície. 

L'arribada d'una parella misteriosa, formada per Milla Jovovich i Sam Worthington, farà que mare i filla hagin de lluitar per les seves vides.

"Del revés 2"

Dir. Kelsey Mann

Diumenge hi ha la preestrena de la segona part de la pel·lícula d'animació 'Del revés'. Riley és la protagonista que ja es va poder conèixer en la primera part i, en aquesta ocasió, acaba de fer 13 anys. Ha d'enfrontar-se a un moment complicat amb l'arribada de l'adolescència i, per tant, arriben noves emocions com l'ansietat, l'enveja i la vergonya. 

En aquesta continuació s'aprofundeix molt més en les emocions i és molt més present la salut mental.

Informa: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.