Casal qüestiona com es va comunicar als consellers l'afer CASS

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El PS insisteix en què cal aclarir si hi ha hagut responsabilitats polítiques davant les irregularitats en el pagament de les pensions d'invalidesa. Judith Casal qüestiona la manera com es va fer partícips de la situació als grups parlamentaris.

El Partit Socialdemòcrata reitera que s'han d'investigar les responsabilitats polítiques en l'afer de les irregularitats de les pensions d'invalidesa de la CASS. I posa el focus en el quan i el com van saber els grups parlamentaris que durant anys s'havien pagat més diners del compte.

"Se'ns explica la situació en una comissió on ja hi havia gent de peu que estava marxant. En cinc minuts. I el que se'ns explica és un error que s'acabava de detectar. I sembla ser, després de les compareixences, que era un error que es coneixia". 

Judith Casal, presidenta del grup parlamentari socialdemòcrata

L'afer està subjecte a investigació judicial i, mentre duri, la comissió parlamentària que se n'ocupa està aturada. Si el PS troba insuficient aquest recorregut té clar que el dossier no quedarà en un calaix. Planteja dubtes sobre el fet que el Govern no comuniqués el problema quan tocava.

A "La Clau" Judith Casal també ha parlat de la reforma de les pensions. Assegura que cal aplicar mesures que seran impopulars i que no es poden demorar en excés, però que han d'estar molt fonamentades, basades en números i projeccions.

Informa: David Domingo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.