Els catalans José Corbacho i Joan Carreras a la Temporada de Teatre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

José Corbacho, amb l'espectacle musical Love, Love Love, i Joan Carreras, amb la història d'un senglar, són el reclam de la seixanta-tresena Temporada de Teatre. Començarà el 5 d'octubre i tindrà veu per a la inclusió de persones amb discapacitat i els refugiats.

La 63a Temporada de Teatre s'escriu a Andorra la Vella amb un inici de bandera. Joan Carreras defensa un actor secundari a La història d'un senglar, que el seu personatge Ricard Tercer se l'acaba menjant. 

"Sentirem i veurem trossos de l'obra de Shakespeare Ricard Tercer", ha explicat Joan Cartes, cap de l'àrea de Cultura.

Entre tu i jo en fem un és un espectacle que dona veu a la situació de persones amb discapacitat a través del cas de l'actor català Quim Llisorgas que pateix la síndrome de Jouvert i que ve acompanyat d'Ester Nadal. "L'actor s'està interpretant a si mateix", apunta Cartes.

Un altre altaveu és el que Ferran Castell porta al seu monòleg Jo dic mai més, que recull el dolor, la incertesa i la por que suposa ser refugiat i que tindrà sessió escolar

La temporada acabarà amb Love, Love, Love per portar els espectadors per diversos racons de l'amor amb humor i música, amb el músic Ramon Gener i l'actor José Corbacho. Les entrades ja són a la venda.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Gerard Castillo

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.