Els CDI i la llei de la funció pública, reptes dels nous secretaris d'estat Noëlia Souque i Marc Cornella 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Juntament amb la secretària d'Estat de Salut, Cristina Pérez, també han pres possessió els secretaris d'estat d'Afers Financers Internacionals, Noëlia Souque, i Marc Cornella, que capitanejarà la secretaria d'estat de Funció Pública.

La número 2 d'Acció a la llista nacional serà una peça clau en les negociacions de convenis per evitar la doble imposició i també en les negociacions amb Brussel·les sobre els serveis financers. A banda també de la recerca d'un prestador d'última instància. Souque ha afirmat que se centraran ara en els CDI amb Lituània i el Regne Unit. "De cara a l'exterior, els acords per evitar la doble imposició, els CDI, i hem començat a obrir negociacions amb dos països Lituània i el Regne Unit, que ha anat molt bé que ens visités l'ambaixador del Regne Unit aquí a Andorra per obrir el tema".

Per la seva part, Cornella serà l'encarregat del desplegament de la llei de la funció pública i també dels plans de carrera. Aposta per valorar el funcionariat i voldrà treballar amb un to dialogant. En aquest sentit, ha apuntat que faran "una revisió completa de la llei de la funció pública. Mirarem que és el que podem millorar. Evidentment, la part de les graelles salarials forma part d'aquesta revisió." Així, ha apostat perquè en qualsevol "dels temes que toquem ho fem amb un tarannà molt dialogant, amb molta coherència, les portes obertes i molta voluntat d'escoltar".

Amb aquests nous tres secretaris d'estat, queda configurat completament l'organigrama polític de l'executiu.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.