Celebracions pel primer aniversari del bateig de colla dels Castellers d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui els Castellers d´Andorra han culminat la festa del primer aniversari del bateig com a colla, completant per primer cop el seu primer 7 de 6. Una festa que s'ha centralitzat a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella i en què s'han convidat les colles castelleres de Santpedor i Caldes de Montbui.

Una cercavila de timbals i gralles sonaven a mig matí amb força al llarg de l´avinguda Meritxell. Amb la plaça de la Rotonda com a destinació, més de 400 persones s´hi han aplegat per celebrar una jornada castellera molt especial.

La jornada s´ha encetat de la millor manera possible, amb 3 torres de 4 en moviment de les 3 colles avançant fins al centre de la plaça. Per fer-ho s´ha decidit convidar els castellers de Santpedor i els castellers de Caldes de Montbui.

Els castellers d´Andorra estan travessant un bon moment, ja que la implicació de gairebé 150 persones permet a la formació lluir-se amb estructures més complexes, com les que s´han fet aquest migdia: el primer 7 de 6 de la colla i una torre de 6 on els més petits han tingut un paper destacat.

Després de fita d'avui, els castellers d´Andorra aspiren a consolidar-se com a colla i assolir nous reptes de cara el futur.

Informa: Hèctor Romance  Imatges: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.