Centenars de ciutadans expressen el rebuig als atacs terroristes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb puntualitat britànica s´iniciava la manifestació silenciosa que ha aplegat centenars de persones a la plaça Lídia Armengol de la capital. La societat volia transmetre al poble francès la seva solidaritat davant els actes terroristes que han colpejat el cor de la nació.

No ha faltat el copríncep episcopal, Joan Enric Vives, juntament amb representants de l´àmbit polític, social i econòmic del país, així com l'ambaixadora francesa. El minut de silenci, en memòria de les víctimes, i la interpretació de "La Marsellesa" per part dels Petits Cantors, han estat els moments de més aplaudiments entre els assistents. Sentiment general de dolor i rebuig davant la barbàrie, l'atemptat més cruel a la història de França.

Reaccions similars entre els representants polítics del país, de solidaritat amb el poble francès i de rebuig al que consideren un atac a les llibertats i la democràcia.

Demà és prevista una nova concentració en homenatge a les víctimes. Serà a les 12 del migdia al pati interior de les dependències de l´Ambaixada de França.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatges: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.