Cerni Escalé presentarà candidatura a cap de Govern amb els avals dels consellers de PS SDP +

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cerni Escalé, de Concòrdia, serà al debat d'investidura. Els tres consellers generals de la coalició d'esquerres formada pel PS i SDP donen suport a la candidatura i en faran d'avaladors, així com els cinc consellers generals de la formació que encapçala Escalé. 

Ja no seran Espot i López, sinó Espot i Escalé els que contraposaran models de país per als pròxims quatre anys en el debat d'investidura de la setmana vinent. El líder de Concòrdia presentarà candidatura a cap de Govern amb els avals dels tres consellers generals socialdemòcrates, que són els que han donat el pas, al marge del partit, encara en procés de definir el futur.

"Vam valorar que seria bo que hi hagués una segona veu al Consell General, pel que fa a la investidura. Volíem facilitar aquesta veu alternativa, quins poden ser els espais comuns en els quals es poden plantejar possibilitats al llarg de la legislatura."
Judith Salazar, Grup parlamentari Socialdemòcrata 

Tot i la majoria absoluta de Demòcrates, Cerni Escalé considera positiu que es puguin contraposar idees al Consell General. A més, les podrà exposar sense límit de temps. 

"És una qüestió de salut democràtica que hi hagi contraposició d'idees. Que DA pugui exposar el seu programa polític, però que tingui al davant una altra força política que també pot fer valer les seves idees. No ens enganyem, Xavier Espot serà el proper Cap de Govern d'Andorra, però hi serem en cada passa del camí."
Cerni Escalé, Grup parlamentari Concòrdia

El líder de Concòrdia ha deixat clar que el suport de les forces d'esquerra es limita al debat d'investidura. No hi ha cap contrapartida ni pacte posterior, qüestionat sobre què passaria en les eleccions comunals.  

Informa: S. Cano - A. Guiu
Imatge: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.