Cicle de cinema i muntanya marcat per l'adrenalina

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La setmana vinent comença el cicle de cinema i muntanya, amb baixada de temperatures i augment d'adrenalina, on destaca l'escalada a Sibèria amb Rafa Vadillo i els descensos vertiginosos de Xavier de Le Rue a Alaska. Un cicle on també es podrà aprendre d´experiències personals i de blocs de referència.

Elisabet Faura i Joan Rovira són dos andorrans que amb la família han fet del viatge la seva vida, fins i tot amb les filles. Han travessat amb vela l´oceà Atlàntic, travesses amb canoa pel Canadà i expedicions d´alçada als Andes. "Petits nòmades" encetarà el cicle de cinema de muntanya i de viatges, la setmana vinent a la Massana.

De les seves experiències també es podrà veure una exposició al Centre del Comapedrosa, a Arinsal com a "homenatge a l'essència del viatger", ha dit la consellera de cultura de la Massana Jael Pozo.

A les Fontetes, a la Massana, el 10 de febrer es presentarà el bloc digital Cartografies ignotes, petites píndoles d´interès d´arreu del món; el 17 es projectarà "Run the Story" , del corredor i viatger Sergio Fernández, i el 9 de març la catalana Eva Arill explicarà el seu projecte "De viatge en solitud a solidarios sin fronteras".

A Ordino, la primera projecció serà el 4 de febrer amb "Sibèria, escalada en gel a la frontera llunyana" filmada ara fa un any a les cascades de gel amb Ivan Témerev i Rafa Vadillo. I de Sibèria a les Dolomites per viure l´experiència d'Edu i Novato Marín. Pare i fill escalen el Pan Aroma, un relat de vida que es podrà veure el 18 de febrer i el 3 de març arriba "Degrees North", l´espectacular cinta protagonitzada per Xavi de Le Rue.

Tancarà el cicle, el 31 de març "Paddling to Alaska", l´expedició en solitari del català Rai Puig entre Vancouver i Alaska.

Les projeccions de la Massana seran a les Fontetes en dimecres i les d'Ordino, a l´Auditori Nacional en dijous amb la presència de la gran majoria dels protagonistes.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.