El cicle Geografies mostrarà l'exotisme i el color del Marroc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cicle Geografies celebra la sisena edició i enguany ho fa amb l'exotisme i el color del Marroc. 

El projecte busca descobrir i presentar cultures, països, territoris i espais de coneixements a través de de diferents disciplines. En l'edició d'enguany permetrà conèixer i apropar els ciutadans a la cultura i la societat magrebines. En aquest sentit, el coordinador del cicle, Albert Padrol, ha dit que van articular un programa que donés "una visió tant parcial com de costum" perquè la seva tasca "tampoc és fer un recorregut exclusivament sociopolític en el país sinó que ens inclinem més per la cultura".

El programa està format per conferències com 'Desafiaments i oportunitats d'un viatge ineludible' d'Andreu Claret o 'Un viatge a les cultures del Marroc' de Gonzalo Fernández. També compta amb entrevistes com 'El nostre Marroc, viatges a peu per l'atles Oriental' a Abel Pascual i Toni Arbonès i tallers com ara 'Preparem el cuscús' o 'Posem-nos henna'. 

Totes les activitats seran gratuïtes i aniran del 8 al 20 de maig.

Informa: Redacció
Imatges: Albert Refart

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.