Ciclistes, aficionats i organitzadors passegen per Andorra el dia de descans del Tour

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dilluns descansen els ciclistes del Tour, però no l'organització, que ultima els preparatius al village que demà acollirà la sortida dels ciclistes, que tornen a terres franceses. Després d'una dura etapa, que molt seguidors van patir al costat del seus favorits, avui molt aprofiten per descansar, passejar i per què no, treure la bicicleta per zona urbana.

Escaldes-Engordany és el centre neuràlgic del dia de descans del Tour de França. Aquest dimarts, la ronda surt del Clot d´Emprivat en direcció a terres franceses, a Revel.

Aquest dilluns, però, equips tècnics i patrocinadors treballen perquè tot estigui a punt per la sortida. Mentrestant pels seguidors és dia de descans i, per a alguns, de botigues.

Entre els turistes, molts francesos que han seguit aquesta gran festa del ciclisme.

També ens visiten de països llunyans com la Sidsel i el seu marit John. Vénen de Noruega i segueixen el Tour. Han hagut de passejar amb bicicleta per relaxar les cames perquè aquest diumenge van fer la pujada a Arcalís de la mateixa manera que els seus ídols.

"És molt divertit córrer a Andorra però hi ha molta muntanya, molta pujada i no puc gaudir del meu cos quan faig això", deia un visitant de Noruega.

D´altres com el Barry que ve de Gal·les ens destaca com l´ha impactat el paisatge. "Absolutament meravellós. Vam estar fent algun cim. Les vistes, l´escenari aquí és increïble. Estic molt content d´haver vingut".

L´eufòria del Tour té les hores comptades. Aquest dimarts els carrers recuperaran el pols d´una dia normal d´estiu.

Informa: Rosa Alberch    Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.