Cinca assegura que els comptes dels clients de BPA que passin a Vall Banc estaran lliures de sospita

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jordi Cinca ha dit que la nota és tranquil·litzadora per als treballadors, ja que queda clar que Vall Banc té futur per endavant.

 Segons el ministre, la notícia també ha de permetre accelerar els passos perquè el banc pont sigui operatiu: "S'obra la porta de bat a bat perquè Vall Banc sigui una entitat operativa i aquesta és la millor manera de garantir els llocs de treball de les persones que hi passaran. [...] Crec que hauria d'accelerar tots aquests serveis que requereix una entitat per funcionar, com poden ser en aquest cas els corresponsals".

Però sobretot el portaveu del Govern creu que la nota del Fincen és una bona notícia per als clients del banc, ja que els comptes que passin a Vall Banc estaran lliures de sospita: "Ara aquest diners, sense cap mena de sospita sobre ells, podran passar a una altra entitat, a Vall Banc i sense que aquesta entitat estigui sotmesa a cap mesura extraordinària per part del FinCEN."

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.