Cinca confia que el trencament de DA i Cd'I no compliqui la negociació de les competències i transferències

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre Jordi Cinca reconeix que els ciutadans potser no entenen la situació generada arran del trencament del pacte entre DA i Coalició d'Independents a Andorra la Vella. Insisteix que cal situar-lo en el marc de la política comunal i no té per què afectar la solidesa del Govern. Confia que no compliqui la negociació de les competències i transferències.

En opinió de Jordi Cinca les eleccions comunals tenen una lectura diferent de la política nacional, ja que cada parròquia presenta unes necessitats diferents i els problemes generats durant la precampanya a Andorra la Vella no tenen per què afectar el pacte de Govern. Tot i això reconeixia que Andorra es molt petita i que al final existeix el perill que totes les accions polítiques s´acabin barrejant.

El ministre de Finances i portaveu del Govern confia que el trencament de la capital no influeixi negativament en les negociacions sobre transferències i competències que s´haurà d´afrontar durant els propers 4 anys entre el Govern i les corporacions parroquials.

En referència a la continuïtat de Rosa Ferrer en el govern, Cinca va recordar que el país ha d´afrontar reptes importants a curt termini i que espera que es puguin abordar sense que s'alteri l´harmonia necessària dins d´un govern.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.