Cinca interpreta les paraules d'Ubach com una "valoració política"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les reccions dels sindicats ja han estat recollides pel ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca. El ministre està convençut que malgrat que a contracor, els funcionaris entenen que la congelació salarial és una mesura equitativa amb el que passa al sector privat. Pel que fa a la demanda d'eleccions anticipades, Cinca considera que es fan des de l'àmbit polític i no pas sindical.
Arran de la congelació dels sous dels treballadors públics, el secretari general de l'USdA i portaveu del sindicat de duaners, Gabriel Ubach, ha demanat eleccions anticipades perquè considera que el Govern va en contra de la reactivació ecònomica i que "la legislatura està esgotada". Unes paraules que el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, interpreta com "una valoració poítica", ja que "la persona que la fa és una persona significadament partícep d'una tendència política i que públicament celebrava els resultats electorals no fa massa anys".Informa: Andrés González-Nandín
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.