Cinema per a la reflexió espiritual i la transmissió de valors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb l´objectiu de convertir el cinema en una porta per a la reflexió i el redescobriment dels alumnes, aquests dies se celebra la 5a Setmana del cinema espiritual, organitzada per la delegació d´Ensenyament del Bisbat. S'hi espera l´assistència de més de 1.700 escolars.

Tres pel·lícules elegides per oferir aspectes diversos de la vida i la reflexió al voltant de l´espiritualitat: "Little Boy", "Si Dios quiere" i "Francisco". En aquestes jornades participen alumnes de tercer cicle de primària, de secundària i de batxillerat dels tres sistemes educatius, a més del Col·legi del Pirineu i diversos centres de la Seu d´Urgell.

El delegat d’Ensenyament del Bisbat i rector de Sant Julià, Pepe Chisvert, destaca que "és molt important dedicar espais a la transmissió de valors". Explica que "aquestes pel·lícules van acompanyades de guies didàctiques per poder treballar a l'aula".

Aquest tipus de cinema, un gènere en si mateix, va més enllà de la religió, ja que aprofundeix en la perspectiva social i humana dels fets. Aquest matí uns 150 alumnes de primària han estat els espectadors. En total s´espera que uns 1.700 alumnes assisteixin a les projeccions previstes fins divendres.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.