Col·laboració entre Aigua de Coco i Psico B per dotar de recursos les escoles de l'ONG

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aigua de Coco Andorra i el gabinet Psico B han encetat una col·laboració que permetrà dotar de més recursos les escoles que l'ONG té a Madagascar i Cambodja.

Es tracta de la donació d'un euro de cada inscripció que es faci als mòduls de formació per mestres que Psico B a preparat per aquest curs, ha explicat Sònia Bigordà, una de les sòcies del gabinet.

Psico B i Aigua de Coco van col·laborar l'estiu passat en l'elaboració d'un pla formatiu i la preparació del personal de les escoles que l'entitat gestiona a Madagascar, on l'ONG escolaritza més de 1.500 nens i contribueix a "la lluita contra l'explotació infantil, que és un dels grans problemes a Madagascar i Cambodja", segons ha assegurat el president de l'associació Aigua de Coco a Andorra, Jonathan Pisonero, Amb l'educació en diversos àmbits, entre els quals l'esport, les arts i la música, l'entitat vol dotar els nens d'educació perquè puguin progressar.

Informa: Ana Alamán Imatge: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.