El Col·legi de Dietistes i Nutricionistes reforça la cooperació amb Unicef per millorar el benestar i l'alimentació dels infants i adolescents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb la tendència a l'alça de casos de sobreprès, obesitat i trastorns alimentaris en infants i joves, Unicef i el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes han consolidat el vincle que tenien per emprendre accions preventives de forma conjunta. En el cas de les escoles, fa temps que es treballa per unificar criteris i millorar algunes propostes.

Seguir una dieta saludable és clau des que som petits i les famílies tenen un paper fonamental per consolidar-ho.

Aquest és un dels principals consells del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes que han reforçat la cooperació amb Unicef per treballar encara més a fons en el benestar dels nens i els adolescents. 

El segon pas, i no menys important, és que l'alimentació a l'escola també segueixi aquesta línia. Una qüestió que fa temps que s'estudia després que un grup de mares i pares mostressin el seu neguit. 

A part de fer una revisió, l'objectiu és oferir una sèrie de pautes. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Fernando Montero-Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.