Coma s'imposa a Dolsa a Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Es preveia una lluita disputada entre les dues candidatures que es presentaven a Ordino, i així ha estat fins a la meitat de l'escrutini. Finalment, el triomf de la llista liderada per Maria del Mar Coma ha estat  per un marge de 131 vots. Entre les principals prioritats, Coma destaca el pla d'urbanisme i el centre sociosanitari.

El triomf s'ha decidit, segons Coma, perquè els votants han optat per un projecte definit i molt concret. La disputa no s'ha cenyit al polèmic laboratori de Grifols, que la futura cònsol insisteix que estarà supeditat als beneficis que pugui aportar a la parròquia. Maria del Mar Coma celebrava amb els seus companys un triomf que fins al tram final de l'escrutini no s'ha definit. Ara ja pensen en els temes prioritaris del seu mandat.

"Si la prioritat ara mateix és el pla d'urbanisme perquè tenim molta pressa amb aquest tema. Després, doncs, evidentment hi ha el tema del geriàtric que hem de tenir també en consideració."

Maria del Mar Coma. Número 1 ACO+DA+I+SDP

Des d'Units per Ordino s'han resignat als resultats, tot i creure que la gran diferència ha estat el vot en blanc. Per a Enric Dolsa, el resultat demostra que el poble s'ha decantat pel projecte de Grifols i el pla d'urbanisme.

“Ens hem de rendir a l’evidència. La gent vol Grifols, vol pla d’urbanisme i la gent vol el que vol. Quan la gent vota el que ha votat, res a dir. Sempre dic que la democràcia és democràcia.”

Enric Dolsa. Número 1 Units per Ordino

Enric Dolsa formarà part del comú, novament, des de la minoria juntament amb Jordina Bringué, mentre que ACO+DA+I+SDP en tindrà vuit.

Informa: Redacció

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.