Comallemple serà, de nou, carretera ciclista durant tots els caps de setmana d’estiu

L’accés a l’estació per als vianants es farà a través del telecabina d’Arinsal. Ciclistes i visitants podran accedir de forma còmoda a l’estació d’Arinsal durant tot l’estiu. 

D’una banda, a partir d’aquest dissabte, es talla la carretera de Comallemple durant els caps de setmana, des de les 8 fins a les 12. D’altra banda, s’obrirà el telecabina d’Arinsal, també durant els caps de setmana, de 9.30 a 17.30 h. 

Per celebrar-ho, aquest dissabte, dia 1 de juliol, hi haurà una sortida ciclista, des de les Fontetes fins a l’estació d’Arinsal. Hi haurà tres recorreguts. Les inscripcions són gratuïtes i només cal apuntar-se a la web visitlamassana.ad. A més, a l’estació d’Arinsal hi haurà una festa, amb una gimcana infantil amb bicicleta i un taller d’iniciació al ciclisme per adults. Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració d’Andona. La festa es tancarà amb una botifarrada i un concert de Ladis B, amb la implicació del Polar Bar Arinsal. 

El tall al trànsit de vehicles de la carretera de Comallemple va acompanyat per l’obertura del telecabina d’Arinsal, per tal que tothom pugui pujar còmodament a l’estació. El cost del tiquet del telecabina és de 3 euros, però si s’ha fet alguna consumició a la vintena d’establiments d’Arinsal adherits a la iniciativa, es pot obtenir un val gratuït. Excepcionalment el dia 1 de juliol, el telecabina serà gratuït per a tothom.

L’any passat es va fer la prova pilot de tancar la carretera i obrir el telecabina i el resultat va ser tan positiu, que s’ha decidit repetir la doble acció.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.