Comèdies i paròdies per animar el final de l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Zoe Kravitz, la filla del cantant, s'estrena a la direcció en una paròdia sobre la manera de divertir-se que té la gent amb massa diners. Parpadea dos veces amb Channing Tatum arriba acompanyada també de la comèdia espanyola Odio el verano

Parpadea dos veces

Dir. Zöe Kravitz

Les invitacions poden ser molt temptadores, però poden portar un regal enverinat. I és que Naomi Ackie i Channing Tatum protagonitzen Parpadea dos veces, una paròdia americana d'un malson d'estiu.

La Frida, que interpreta Ackie, necessitava un canvi de vida i decideix participar en els entreteniments dels que s'avorreixen amb tots els diners del món. Un joc d'on no tindrà més sortida que jugar-hi.

Odio el verano

Dir. Fer García-Ruiz

I els que no tenen unes bones vacances estan desitjant que s'acabi l'estiu.

Kira Miró, Roberto Álamo, Malena Alterio i Jordi Sánchez protagonitzen una comèdia en què dues famílies hauran de compartir la casa perquè l'agència ha venut dues vegades la mateixa estada.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.