Comença el concurs de monòlegs

La sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany va acollir, ahir a la nit, la primera tanda dels quarts de final del primer Concurs de monòlegs en català. La cita l'organitza Quelcom, el comú d’Escaldes-Engordany i el Servei de Política Lingüística del Govern.

 

Com si es tractés d'un dels molts programes de televisió que exploten el món del monòleg còmic, Xevi Font, Josep Roda, Matteo i Joan Aragonés van ser els quatre primers humoristes que es van batre en un duel de paraules damunt de l’escenari. Alguns amb un estil neutre, d'altres amb un de propi i algú imitant els gestos d'un famós humorista desaparegut.

Entre els seleccionats per als quarts de final hi ha monologuistes de diversos llocs de la geografia de parla catalana, com ara Tarragona, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Reus, Vic, Amposta, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Fruitós de Bages, Sabadell, Girona i Andorra.

Les altres tres tandes de quarts de final estan programades per al 27 de setembre i el 4 i l’11 d’octubre. Els divendres 15 i 22 de novembre tindran lloc les dues semifinals i la final se celebrarà el divendres 13 de desembre. Els guanyadors s'enduran un dels tres premis de 1.000, 500 i 250 euros.

Informa/Imatges: Lluís Calvo
Locució: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.