Comença la campanya de vacunacions contra la grip, Salut preveu fer-ne 6.000

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja s'ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip estacional, que s'allargarà fins a l'últim dia de desembre. El ministeri de Salut preveu fer unes 6.000 vacunacions, sobretot entre els grups de població considerats d'alt risc.

Els centres de salut, com aquest de la Massana i també els de la resta del país, han començat a rebre les primeres persones que volien vacunar-se contra la grip. Persones grans, nens i adolescents amb alguna patologia, embarassades, així com treballadors de serveis comunitaris.
Totes són persones dins els grups de població considerats d'alt risc de partir complicacions relacionades amb la grip. És recomanable, també, que es vacunin les persones amb malalties cardiovasculars o respiratòries.

El ministeri de Salut mantindrà fins al 31 de desembre la campanya de vacunació contra la grup estacional. Es realitzaran unes 6.000 vacunes, una xifra similar a la de la campanya anterior. La recomanació és que la vacunació es faci durant els mesos d'octubre i novembre. La vacuna és en la majoria dels casos efectiva. En cas contrari, alleuja els símptomes de la malaltia.

Informa: Marc Guadilla Imatges: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.