Comença l'onzena Mostra de Productes Agrícoles i Artesans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'onzena Mostra de Productes Agrícoles i Artesans s'ha inaugurat avui dijous a l'Illa Carlemany amb set expositors de 34 productors que hi ha al país.

Andorra vol donar a conèixer els seus productes propis, els que es fan al país. Per aquest motiu es va crear la marca Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra, i per això va néixer la Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra. Avui s'ha inaugurat l'11a edició amb un total de set productes de qualitat, entre dolços, cosmètics i begudes. Un fet de per si, ja diferencial.

El Govern col·labora amb l'organització i el muntatge de la mostra i, en aquest sentit, el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, ha valorat que aquesta iniciativa pretén donar a conèixer els productes cosmètics i alimentaris que es produeixen a les explotacions agràries i apícoles del país, com també els petits artesanals.

En aquest sentit, una de les expositores ha assegurat que "els que som productors artesanals hem de fer veure el nostre producte i que la gent ens vegi". I és que aquesta és una mostra que està adreçada als turistes que visiten en gran nombre el país, aprofitant la festivitat del 12 d'octubre.

La Mostra romandrà a la planta 0 del Centre Comercial Illa Carlemany fins dissabte, en horari d'11 del matí a les 9 del vespre ininterrompudament.

Informa: Carles Alonso
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.