Comença el primer cap de setmana del Poblet de Nadal 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Poblet de Nadal d'Andorra la Vella enceta el seu primer cap de setmana amb una gran afluència de visitants. En aquesta vuitena edició hi ha una vuitantena de paradistes, que es mostren satisfets amb l'afluència de visitants que hi ha hagut fins ara. 

Comença el primer cap de setmana de la vuitena edició del Poblet de Nadal amb 83 paradetes, moltes d'elles, noves. La il·lusió és clau per als nous i els més experimentats es mostren positius per l'afluència de visitants del primer dia i esperen que segueixi en la mateixa línia durant tot el Nadal.

Fins al 31 de desembre es podrà gaudir d'aquest espai de la plaça del Poble, que, a banda d'oferir productes artesanals i gastronòmics, també acull un ampli ventall de concerts, activitats i espectacles per a tota la família. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Andreij Cristancho

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.