Comencen els treballs per cobrir el nou dipòsit d'aigua d'Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimarts han començat els treballs de cobriment del nou dipòsit d'aigua d´Escaldes-Engordany que permetrà disposar de més autonomia en el subministrament. Durant la primera quinzena de juliol, abans de l´arribada del Tour, les obres estaran finalitzades.

Els operaris s´afanyaven aquest matí per ultimar els detalls que permetran encaixar el sostre del dipòsit, de 2.500 metres cúbics, que triplicarà la capacitat actual. Tot i que el projecte en la seva totalitat no quedarà enllestit fins al març de l´any vinent, la construcció d´aquest primer dipòsit permetrà acumular aigua suficient per disposar d´una autonomia d´entre 12 a 24 hores, en funció del consum. Per tant, oferirà més autonomia i evitarà els problemes dels darrers dies.

El projecte final, que preveu la construcció de dos dipòsits, té un cost de 2,4 milions d´euros. Gairebé la meitat serà cobert amb fons de CAPESA, mentre que la resta requerirà d´una ampliació de capital. El procés d´ampliació de capital es donarà a conèixer durant una assemblea extraordinària que es convocarà aviat. S´espera que bona part de les noves accions siguin adquirides per ciutadans privats i pels actuals accionistes i que la resta ho siguin pel comú.

Les obres iniciades aquest matí han obligat a tancar el pont del Madriu, una situació que es perllongarà fins demà a ultima hora de la tarda.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.