Comencen les proves per contractar agents penitenciaris

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Des d'avui dijous i fins al mes vinent, es fan les diverses proves per contractar cinc agents penitenciaris. Avui han començat amb les físiques. La majoria de la desena de candidats que s'hi han presentat són homes. Els sindicats del col·lectiu creuen que haurien de comptar amb una quinzena d'efectius més.

Aquest matí s'han dut a terme les proves físiques del concurs per proveir cinc places d'agents penitenciaris. S'hi han presentat 11 candidats, dues dones i nou homes. Les proves són eliminatòries.

"Com a agents penitenciaris estem en un àmbit en el qual les capacitats físiques, ja sigui de força o resistència, són molt importants en el nostre dia a dia i també és la nostra responsabilitat mantenir-nos capacitats físicament."

Francesc González, membre comitè avaluador

Posteriorment, es comprovarà els seus coneixements sobre lleis, idiomes i cultura general. Els elegits començaran un període de formació de 3 o 4 mesos i a partir d'aquí, si superen el període de formació, estarien treballant un any de prova. Alguns estan força motivats.

El sindicat penitenciari va assegurar, recentment, que es necessitava una quinzena d'efectius per cobrir bé els serveis.

Informa: Pere Moliné

Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.