La comissió d'Interior tanca el text de la modificació de la llei d'immigració

La comissió legislativa d'Interior ha tancat avui el debat sobre les esmenes presentades al projecte de llei de modificació de la llei de immigració, un text que podria votar el Consell General en la propera sessió ordinària.  

Finalment, el text recollirà una nova autorització de residència i treball, que s'atorgarà a treballadors contractats per empreses del país, que cotitzaran a la CASS, però que no residiran al Principat. Es tracta d'un permís lligat a l'obertura econòmica que era incompatible amb l'actual Llei d'immigració, que fixa un temps mínim de residència de 183 dies l'any. Aquest nou permís havia estat esmenat pels grups de l'oposició, però segons la presidenta de la comissió, Sílvia Riva, després d'explicar-lo s'ha entès i ha quedat pràcticament com es preveia al text inicial.

 

Informa: Ana Alamán    Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.