El comú convoca un concurs per embellir l'avinguda Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d´Andorra la Vella ha convocat un concurs nacional, de contractació urgent, per adjudicar els treballs d´embelliment dels eixos comercials de l´avinguda Meritxell. Les obres, que començarien després de Reis, volen donar una nova imatge a aquesta zona de la parròquia. Inclouen la decoració de les voreres amb dibuixos de flocs de neu i grandalles.

El concurs té la voluntat d´embellir l´avinguda Meritxell, entre el carrer de la Unió i el pont de la Rotonda. És la primera fase d´embelliment dels eixos comercials de la parròquia. La fase següent afectaria els carrers adjacents a l´avinguda.

Les obres començarien després de Reis i haurien de servir per eixamplar les voreres i canviar els fitons lluminosos. A més, el comú pretén donar un aire nou a l´avinguda i, per això, pintarà dibuixos de flocs de neu i algunes grandalles a les voreres, com preveu el projecte i ha explicat el conseller d´Urbanisme, Eron Estany. Amb aquestes modificacions, l´avinguda passarà a tenir un únic carril de circulació.

Des de l'Associació de Comerciants de l'Avinguda Meritxell s'han mostrat sorpresos en conèixer aquesta informació perquè, diuen, el comú no els ho ha comunicat. A més, afegeixen que no saben en quin projecte d'embelliment es basa el comú.

Informa: Anna Lladó    Imatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.