El Comú d'Encamp aporta 950.000 euros per dissoldre la societat del Funicamp

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Comú d'Encamp ha aprovat aquest dijous la dissolució de la societat del Funicamp, que a partir de l'inici de la nova concessió serà gestionat per SAETDE. Per dissoldre-la, ha hagut de fer una aportació de 950.000 euros que no comporta increment de deute.

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que "és important que la nova concessió exploti i es quedi la part del Funicamp, però recordo que la propietat continua sent del Comú d'Encamp". Mas ha afegit que amb aquest estalvi anual, el Comú podrà fer front a altres projectes de la parròquia.

D'altra banda, la cònsol ha explicat que les obres del parc de l'Ossa mantenen els terminis previstos i a final de novembre es preveu la inauguració de l'espai que inclou el parc infantil, el bar restaurant i el nou aparcament per a 80 places.

El consell també ha aprovat un suplement de crèdit de 594.000 euros per a l'aparcament de la terra de la Coma Llarga.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.