El comú d'Escaldes-Engordany conserva la retribució al personal, deixa en suspens les hores extres i reduirà les vacances proporcioinalment

El comú d’Escaldes-Engordany ha celebrat aquest divendres una sessió de consell per via telemàtica en la qual s’ha aprovat, amb el sí de l’oposició, el decret pel qual s'adopten mesures excepcionals per la situació d'emergència sanitària causada per la pandèmia SARS-CoV-2. El text fixa que les retribucions salarials del personal de la corporació comunal no pateixen cap variació. Si es deixen, no obstant, en suspens, les hores extraordinàries i es farà una reducció de les vacances en forma proporcional.

El decret serà publicat el proper dimarts, dia 21 d'abril, al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, juntament amb el calendari tributari (adaptat a l'escenari actual derivat de la Covid) i regula, entre altres aspectes i temes d'interés per a la ciutadania, la suspensió dels terminis administratius entesos com a concursos públics i selecció de personal, els terminis dels quals resten en suspens. També es deixa en suspens la liquidació d'impostos i tributs comunals així com els preus públics dels serveis no oferts o en estat de tancament.

D'altra banda el decret regula els horaris d'atenció al públic al comú, que resten en la franja 8 del matí a 5 de la tarda.

Informa: Agència ANA
Foto: Comú d'Escaldes-Engordany

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.