Sant Julià preveu un pressupost més baix el 2025

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de Sant Julià comptarà, el 2025, amb uns pressupostos més baixos que els d'enguany, que eren de 24 milions. 

La raó és que no s'haurà de fer una despesa tan forta com enguany per la remodelació del Centre Cultural i de Congressos. Es volen fer fortes inversions per renovar places per fer-les més habitables i sostenibles com és el cas de la plaça Germandat.

El comú lauredià està preparant els comptes de l'any vinent i ja té clar que els números seran més baixos que al 2024.

Les importants inversions que ha requerit, fins ara, la remodelació del Centre Cultural i de Congressos es destinaran, en bona part, a renovar el centre urbà. 

"Plaça Calonge davant del centre esportiu. Plaça Germandat, tot i que serà una inversió d'una envergadura més important. I també a les inversions en matèria de millora de la xarxa de carreteres secundàries i de la xarxa d'aigua potable."

Cerni Cairat, cònsol major Sant Julià

Es pretén que les places no siguin tan dures i que la parròquia sigui molt més habitable.

"Hi ha certs espais públics o certes places que en moments d'estiu estan molt exposats al sol i no són practicables. Doncs estem fent aquest replantejament del casc urbà de Sant Julià de Lòria. I hi insisteixo: aquest replantejament requerirà una inversió planificada durant els propers exercicis."

Cerni Cairat, cònsol major Sant Julià

Cairat creu que s'ha d'aprofitar l'oportunitat que suposarà per la parròquia que al 2027 estigui enllestit el desviament de Sant Julià.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.