El comú de la Massana ampliarà la participació a SETAP 365 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de la Massana amplia la participació a SETAP 365, la societat que gestiona Pal-Arinsal i Soldeu-el Tarter, al 22%. Ho farà amb les accions preferents que ha recomprat a EMAP per 3 milions. 

El comú de la Massana aportarà 2,9 milions d'eurosSETAP 365 perquè pugui ampliar el capital i ho farà amb les accions preferents que recompra cada any a EMAP, la societat que gestiona Pal-Arinsal

Amb aquesta decisió el comú passa a tenir prop del 22% de SETAP integrada ara a Grandvalira. La recompra de totes les preferents que es preveu tancar el 2026 permetrà ampliar al 26% la presència massanenca. Amb tot, el pacte de socis de la gestora de Pal-Arinsal i Soldeu-el Tarter preveu que la participació arribi al 30% per assolir la paritat a la societat.

El comú valora positivament aquesta integració en considerar que s'han deixat de fer aportacions econòmiques regulars a l'estació de la parròquia. Afegeix que ha permès fer inversions com ara el nou espai de Tràmits.

Aquest dijous també s'ha sabut que els socis minoritaris d'Ensisa finalment han decidit integrar-se en el nou projecte.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.